ROEF Rooftop Festival Amsterdam A'DAM Lookout

A’DAM Lookout

Vrijdag 7 juni

Petanque op het dak

Bienvenue op de allerhoogste jeu de boule baan ever: bovenop A’DAM LOOKOUT. Vorige zomer kampeerden er 10 geluksvogels op onze Rooftop Camping. Dit jaar een ander vakantiethema en wederom pretty unique en knus.

De Tactische Bosspelen Club (spelletjespro’s en bekend van Into The Great Wide Open, Levend Stratego en Vlaggenroof) is voor één avond de Tactische Dakspelen Club. Ze moedigen je aan als geen ander, onder leiding van ballenmeester Daniel Éclat aka Danny Spark. Elke pot pétanque is snel en spannend… en winnaars verdienen een heerlijk glaasje Pernod, bien sur! Doen jouw pétanque skills het ook op 100 meter hoogte? Erbij zijn is meemaken.

A’DAM Lookout

De A’DAM Toren is een van de bekendste torens van Amsterdam. En terecht. Stijg helemaal omhoog naar A’DAM LOOKOUT: het observatiedek met de schommels én indrukwekkend, panoramisch uitzicht over het centrum, de haven en het weidse achterland van Noord. Moet je tenminste één keer per jaar even in je opnemen. Tijdens ROEF zijn de vernieuwde schommels (met 100 meter de hoogste van Europa!) net open, dus die kans kun je niet laten liggen. Betaal €5,- en stap op. (als Pinksterdrukte het toelaat).

Adres: Overhoeksplein 5, 1031 KS Amsterdam

ROEF locaties vrijdag

Foto: Dennis Bouman