HOPP

Zaterdag 8 juni

Live muziek, spoken word en visuele verrassing

Stadsdichter Gershwin Bonevacia is weer ROEF’s ‘dakdichter’ en opent de avond. Daarna: live muziek! Gerson Main, bekend van supervrolijke hits en de Beste singer-songwriter van Nederland, steelt de show. De goedgemutste singer-songwriter pakt je in met de grappige liedjes.

En: live muziek die je bijna van het dak afblaast. Erik Ankone & the Gone Wrong Kings en HOPP is een match made in heaven. Erik omschrijft het zo: “Blues, folk and stories. It’s a boot-stomping, curl-shaking, moon-hollering experience that’ll bring you straight from the cold rolling hills of Tennessee to the heart of the hot, swampy Mississippi Delta.” Daar is niets tegenin te brengen.

De hele avond kom je een visuele verrassing tegen van Nepco (kijk omhoog, Sammy!).

HOPP Amsterdam

Neem de lift naar de 8ste verdieping en kom net even wat dichterbij de zon. Bij HOPP zit je tussen het groen, met uitzicht over Amsterdam Oost. De daktuin (of nee, biertuin) is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook smakelijk verwerkt in het menu. Met een de uitgebreide bierkaart en de lekkerste gerechten zit je hier voorlopig goed.

Adres: Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam

ROEF locaties zaterdag