ROEF Rooftop Festival Amsterdam Duke of Tokyo

Juniper & Kin / QO

Zaterdag 8 juni

Karaoke met Duke of Tokyo

Duke of Tokyo, de tofste karaoke spot van de stad, landt op de 21e verdieping van QO Amsterdam! Eerder reisden ze al af naar festivals als Into The Woods, Mysteryland en Wildeburg; nu hosten de Dukes de ROEF take-over. Met de mobiele karaoke set up en Japanse vibes bouwen ze (samen met jou!) een feestje van hoog niveau. Pak de mic en verlies jezelf in de hits. Kijk je nou uit over de skyline van Amsterdam… of sta je op de set van Lost in Translation? Let’s go, Tokyo!

DJ-op-de-fiets Marcel Barlag komt in de bar ernaast gelijktijdig plaatjes leggen!

Check het Facebook event voor updates: Duke of Tokyo x ROEF

QO

Op de 21e verdieping van QO Amsterdam vind je de bar Juniper & Kin. Kijk je naar beneden, dan zie je de mooie Amstel en het (getransformeerde) Amstelkwartier. Kijk je verder, dan kijk je ook écht verder. 360º uitzicht op Amsterdam, het groene achterland richting Ouderkerk en met helder weer zelfs de bootjes op het IJsselmeer!

Hoewel je bij deze ROEF locatie niet de wind in je haren voelt – het is binnen – is het dak wel indrukwekkend. En dat kun je proeven bij Juniper & Kin. In de hightech kas op de 22ste verdieping komen kruiden, fruit en groenten. Sneak er tussenuit bij het feestje en ga mee met een rondleiding: bekijk de kas van dichtbij. Pretty spectacular!

De rest van het pand blinkt ook uit in duurzame technologie. Letterlijk. De ‘intelligente gevel’ bestaat uit bewegende, goud oplichtende panelen die reageren op het buitenklimaat. Zo zorgen ze voor extra isolatie op koelere dagen of laten ze zonlicht binnenstromen voor verwarming.

Adres: Amstelvlietstraat 4c, 1096 GG Amsterdam

ROEF locaties zaterdag