ROEF Rooftop Festival Amsterdam Juicy

TQ

Vrijdag 7 juni

Rooftop Futures

We trappen af met een flinke dosis inspiratie. Kom naar Rooftop Futures, een event van Pop-Up City en ROEF, om erachter te komen hoe we het onbenutte daklandschap kunnen gebruiken. Worden daken de nieuwe publieke parken? Of is het een plek voor micro-vliegvelden en bierbrouwers?

Bij Rooftop Futures zijn inspirende talks van dakpioniers zoals Rainbeer, Walden, Lilium en meer! Je kent Pop-Up City waarschijnlijk van de altijd uitverkochte PechaKucha Amsterdam nights of van de internationaal gewaardeerde blog www.popupcity.net. Deze avond cureren ze zes sprekers die hun frisse inzichten delen op basis van hun eigen projecten en initiatieven.

Check het Facebook event voor updates over sprekers en trends: Rooftop Futures by Pop-up City x ROEF.

Juicy Hip Hop

Na de talks? Dansen, natuurlijk! Juicy weet hoe je met een goed feestje het weekend inrolt. Bekend van dé hip hop vrijmibo van Amsterdam, Juicy Festival en Dre Day avond in Paradiso. Juicy spint de plaatjes binnen bij TQ: met lekker uitzicht, Juicy cocktails, Amsterdam aan je voeten. Buiten staat de barbecue te gloeien. Wat wil je nog meer?

Check het Facebook event voor updates over de DJ line-up: Juicy x ROEF

TQ

Dagelijks volop hustle and bustle, op de bovenste verdieping van dit pand aan de bloemenmarkt. De tech startup hub TQ is een broedplaats voor professionals en de springplank voor groei. TQ heeft op de bovenste verdieping twee zalen en twee dakterrassen. Uitzicht op de Munttoren, check.

Adres: Singel 542, 1017 AZ Amsterdam

ROEF locaties vrijdag