ROEF Rooftop Festival Amsterdam

ZOKU

Zaterdag 8 juni

Café Rouge & Amsterdam Music Project

Op één van de meest fotogenieke daken van Amsterdam is Café Rouge aan zet tijdens ROEF. Zoku wordt voor één avond bevolkt door muzikanten, spoken word artiesten, DJ’s en creatieve vogels. Café Rouge, opgezet door Miray van der Bend en Bella van Buren, biedt bekend en onbekend talent een podium en verspreidt woordkunst als geen ander. Café Rouge zoekt de randen op, staat open en probeert taboes te doorbreken. Het voelt als een creatieve bubbel én een intiem Amsterdams cafeetje ineen.

En dat is niet alles: DJ Kremlin Disko draait in de kleinste mini-disco denkbaar. En het reizende literaire platform slaat de handen ineen met Amsterdam Music Project. Amsterdam Music Project is inmiddels een zeer beminde Zoku regular: bekend van The Rooftop Jazz Club en After Work Acoustic Sessions.

Check het Facebook event voor updates: Café Rouge x ROEF

ZOKU

Zoku, oh Zoku… wat ben je mooi. Neem de lift naar boven en stap uit in de kas vol planten met aan beide zijden groene dakterassen. Dankzij de (vernieuwde) ‘rooftop herb garden’ zijn de cocktails en gerechten extra lekker te combineren met het uitzicht op de Magere Brug. De ROEF take-over landt achterin, dus loop door langs de bar en keuken en stap Café Rouge binnen.

Adres: Weesperstraat 105, 1018 VN Amsterdam

ROEF locaties zaterdag