ROEF-2020-MeMarie-rooftop-festival-002

ROEF 2020

4 + 5 + 6 september

Op vrijdag 4 t/m zondag 6 september heeft ROEF een speciaal, aangepast dakprogramma in petto tijdens ROEF 2020 ▵ Explore. Geheel in thema van 2020: anders dan anders!

Als we één ding hebben leren te waarderen in deze corona-tijd, dan is het wel vrije ruimte in de stad. Een plek om even uit te waaien en op te laden. Om op te gaan in het groen, zonder drukte in je 1,5 meter aura. Daarom neemt ROEF je ook dit jaar mee naar boven: naar het daklandschap waar nog zoveel kansen voor het grijpen liggen. Ja, juist nu. Ga mee naar bijzondere daken met handen-uit-de-mouwen-programma om letterlijk en figuurlijk de nieuwe stad te ontdekken.

Het explore weekend is goed gevuld: van Rooftop Roulette tot Yoga op het Dak en van de Stadsleven Talkshow tot het Rooftop Symposium voor pro’s. Laat je handen wapperen tijdens de toffe workshops, doe een dosis kennis op en laat je bovenal verrassen! Tuurlijk, onderweg zijn er ijskoude drankjes, mooie uitzichten én muzikale verrassingen. Want we hebben allemaal wel een kleine pick-me-up verdient, nietwaar? De kaartverkoop voor de Rooftop Roulette, hét hoogtepunt op zaterdagmiddag 5 september, start woensdag 5 augustus. Lees hier meer over Rooftop Roulette en de tickets (ook weer net effe wat anders dan anders). Met dit ticket krijg je ook nog eens 50% korting op ander dakprogramma tijdens ROEF 2020 ▵ Explore.

ROEF neemt de geldende richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19 in acht en hecht groot belang aan de gezondheid van bezoekers en medewerkers op de locaties.

Foto: World of Me Marie