ROEF Rooftop Festival Amsterdam

Rooftop Symposium ▵ Rooftop Revolution

Vrijdag 4 september | 13.30 – 18.30 uur

Symposium voor pro’s

Voor degenen die er echt lekker in zitten: tijdens het ROEF weekend organiseert Rooftop Revolution op vrijdagmiddag het Rooftop Symposium in de indrukwekkende dakkoepel van Capital C. Speciaal voor professionals uit de zorg-, onderwijs-, woningbouw- en vastgoedsector, beleidsmakers bij gemeenten en provincies, ondernemers uit de groensector en andere dakbenutters (to be).

De urgentie om het Nederlandse dakoppervlak te ontwikkelen is enorm. Daken gebruiken voor beplanting, slimme watersystemen, zonnepanelen, of een combinatie hiervan maakt dat we onze omgeving leefbaar houden en het vastgoed toekomstbestendig. Daarnaast zijn deze innovatieve hoogstandjes een feest voor het oog. Voordelen om het daklandschap aan te pakken zijn er in overvloed. Tijdens het Rooftop Symposium laat Rooftop Revolution ook zien hóé we samen de revolutie kunnen ontketenen. Binnen de sectoren Maatschappelijk Vastgoed, Overheid, Woningbouw en Zakelijk Vastgoed.

Tickets & Livestream

Er zijn een aantal exclusieve plekken om het hele event live mee te maken én een livestream om de hoogtepunten vanuit de spectaculaire Capital C studio met iedereen kunnen delen. Tickets (€65) zijn te koop via Rooftop Revolution. Ga voor meer info naar www.rooftoprevolution.nl

Foto: World of Me Marie