ROEF-2020-capitalc-rooftop-festival-003

Stadsleven Talkshow ▵ Het dak op

Vrijdag 4 september | 20:00 – 21:30 uur

Talkshow over ‘het dak’

Stadsleven met Tracy Metz is een live talkshow en digitaal magazine over urban issues, deze keer met het thema ‘Het Dak Op’. Daktuinen, regenopvang, urban farming: de daken zijn de spannendste onontgonnen ruimte van de stad met oneindig veel mogelijkheden. De talkshow, normaliter een succesnummer in Pakhuis de Zwijger, is deze keer in het allerhoogste deel van de met glas overdekte koepel van van Capital C, gevestigd in de oude diamantbeurs aan het Weesperplein. Een prachtig uitzicht en een architectonisch hoogstandje, to say the least.

Over Tracy Metz

Tracy Metz leidt de live talkshow Stadsleven en is journalist, auteur en moderator. Ze schrijft voor NRC Handelsblad en Architectural Record en is directeur van het John Adams Institute, het onafhankelijke centrum voor Amerikaanse cultuur in Nederland. Haar bijdrage aan het publieke debat over stad en landschap werd in 2016 onderscheiden met de Grote Maaskantprijs.

Tickets & Livestream

Door COVID-19 is er een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar, dus mis het niet. Een ticket kost €10. Heb je al een ticket voor Rooftop Roulette op zaterdagmiddag? Dan krijg je 50% korting.

Zijn de kaarten uitverkocht? Dan is er altijd nog de livestream en de mogelijkheid om het later terug te kijken.

De livestream volg je via onze Facebookpagina vanaf 20:00 uur op 4 september.

Foto: Raymond van Mil – gemaakt BC (Before Covid19)