ROEF Rooftop Festival Amsterdam

Tickets

De ticketverkoop gaat dit jaar ook net even anders. Voor alle programma onderdelen koop je een los ticket. Tickets voor Rooftop Roulette op zaterdagmiddag 5 september zijn uitverkocht.

Korting

Met het Rooftop Roulette ticket krijg je 50% korting op de andere programmaonderdelen tijdens het ROEF weekend, met uitzondering van de gratis yoga sessie en het Rooftop Symposium (B2B) van Rooftop Revolution.

Stadspas

Stadspashouders kunnen gratis een Rooftop Roulette ticket bemachtigen. Heb je een stadspas? Vraag je gratis ticket dan aan via info@roefamsterdam.nl. Zolang de voorraad strekt.

Stay safe

ROEF neemt de geldende richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19 in acht en hecht groot belang aan de gezondheid van bezoekers en medewerkers op de locaties. Bij Rooftop Roulette zorgen we voor kleine groepen en goede begeleiding om de RIVM richtlijnen te waarborgen.

Toegankelijkheid

Bezoekers van Rooftop Roulette worden verzocht op de fiets te komen. Helaas is Rooftop Roulette niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Vervoer van dak naar dak wordt niet verzorgd en de expeditie is alleen met de fiets te ondernemen. Ander dakprogramma is wel toegankelijk voor iedereen. Geef vooraf aan als je door een beperking hulp nodig hebt of als we een plek voor je moeten reserveren.

Foto: World of Me Marie – gemaakt BC (Before Covid19)

Tickets